Om Min A-kasse

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2023 – 22:00
Slut: 27-09-2023 – 03:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Min A-kasse – en af landets ældste a-kasser

Med mere end 100 års erfaring med at drive a-kasse, kender vi dagpengereglerne ud og ind. Som en del af vores 85.000 medlemmer får du den nødvendige støtte og vejledning, hvis du bliver ledig. Hos os får du din helt egen personlige job- og karriererådgiver, som kender dig og din situation, og som hjælper dig til at finde dit næste job. Vi har et bredt kendskab til alle dele af arbejdsmarkedet, fordi vi er en a-kasse for alle.

En af landets billigste a-kasser med høj medlemstilfredshed

Vi er i top-3 over bedst ratede a-kasser på TrustPilot og sætter en ære i at holde kontingentet nede og servicen i top. Vi tror på, at den høje medlemstilfredshed afspejler vores dedikation til at give vores medlemmer den bedste oplevelse og hjælp.

En a-kasse for alle uanset job og uddannelse

Vi har medlemmer inden for IT, salg, marketing, handel, service og meget mere. Alle kan blive medlem af Min A-kasse. Vi hjælper både studerende, nyuddannede, lønmodtagere, selvstændige og efterlønnere. Desuden samarbejder vi med 15 forskellige faglige organisationer, herunder Business Danmark, Serviceforbundet og PROSA.

Kontorer i hele Danmark

Med kontorer i Aalborg, Aarhus, Middelfart, København, Rødovre, Næstved og Valby er vi godt repræsenteret i hele landet. 

En del af fagbevægelsen

Min A-kasse blev stiftet i 1914, og vi er en FH a-kasse (Fagbevægelsens Hovedorganisation – tidligere LO).

Bliv medlem af Min A-kasse for kun 506 kr./md.

Meld dig ind online eller på tlf. 70123782

Hvorfor skal jeg vælge Min A-kasse?