Virksomhedslogin

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2023 – 22:00
Slut: 27-09-2023 – 03:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Frigør medarbejder for opsigelsesvarsel

Når din medarbejder er på nedsat tid og ønsker at få dagpenge, skal du delvist frigøre dem for opsigelsesvarsel. Dette er nødvendigt for, at medarbejderen kan modtage supplerende dagpenge.

For at frigøre medarbejderen skal du udfylde og indsende en frigørelsesattest til Min A-kasse. Følg instruktionerne nedenfor.

Sådan udfylder du en frigørelsesattest

Du kan frigøre din medarbejder på to måder:

  • Medarbejderen kan opsige sit arbejde uden varsel, hvis pågældende får arbejde med en længere arbejdstid, end der kan tilbydes i dette arbejdsforhold.
  • medarbejderen kan frit placere sin arbejdstid.

Frigørelsesattesten skal indeholde din accept af, at medarbejderen kan opsige sin stilling hos dig uanset varsel, hvis de får et andet job med flere arbejdstimer og/eller kan frit placere sin arbejdstid.

Indsend frigørelsesattest inden for tidsfristen på fem uger efter ansættelsesstart

Vi skal have modtaget frigørelsesattesten senest fem uger efter den første dag, medarbejderen er omfattet af et opsigelsesvarsel. Frigørelsesattesten kan sendes med almindelig post, eller krypteret med digital signatur til minakasse@minakasse.dk

Det er vigtigt, at frigørelsesattesten stemples sammen med underskriften. Hvis I ikke har et stempel, skal jeres CVR-nummer noteres sammen med underskriften.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.: 7012 3782