Hvordan laver man et CV på jobnet?

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2023 – 22:00
Slut: 27-09-2023 – 03:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Når du er ledig, har du pligt til at oprette et CV på Jobnet.dk. Du skal løbende holde dit CV på Jobnet.dk ajourført, mens du er ledig.

Hvordan laver man et CV på Jobnet? Det er vigtigt at holde tungen lige i munden, når du opretter og udfylder din profil på Jobnet, som er lovpligtigt, når du modtager dagpenge. På den ene side, vil du gerne bare hurtigt videre til næste job. På den anden side, er der en del regler, du skal overholde for at få de dagpenge, der sikrer én smør på brødet på vejen mod næste job.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har lavet en digital folder, der introducerer dig til, hvordan du opretter og tilpasser dit CV på Jobnet. Læs guiden her.

Husk at opdatere dit CV på Jobnet.dk

Så snart du opretter “Mit CV” på Jobnet, bliver dine oplysninger synlige og søgbare for potentielle arbejdsgivere. Du logger på Jobnet.dk vha. dit MitID eller dit brugernavn og adgangskode.

Husk løbende at opdatere din profil, så potentielle arbejdsgivere kan se, hvilke sprog du taler, om du har kørekort, hvilke kernekompetencer du har, og om du fx har erfaring fra frivilligt arbejde, der kan være med til at opkvalificere dig. På den måde sikrer du dig, at Min A-kasse og jobcenteret kan hjælpe dig på bedste måde.

Husk, at vi i Min A-kasse altid står klar til at hjælpe dig i din jobsøgning hvad end, at du har brug for at afklare dine kompetencer eller at tænke kreativt i forhold til, hvor netop dine kompetencer også kan bruges.

Har du brug for hjælp til dit CV?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med sparring og feedback på dit CV. Du kan kontakte os på 70 12 37 82 eller ved at skrive til os på karriere@minakasse.dk.