Hvordan laver man et CV på Jobnet? – en video-guide

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2023 – 22:00
Slut: 27-09-2023 – 03:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Pligten til at oprette et CV på Jobnet

Hvordan laver man et CV på Jobnet? Det er vigtigt at holde tungen lige i munden, når du opretter og udfylder din profil på Jobnet, som er lovpligtigt, når du modtager dagpenge. På den ene side, vil du gerne bare hurtigt videre til næste job. På den anden side, er der en del regler, du skal overholde for at få de dagpenge, der sikrer én smør på brødet på vejen mod næste job.

Her får du en introduktion til, hvordan du opretter og tilpasser dit CV på Jobnet 

 
Husk at opdatere Jobnet

Opret dit CV og opdater Jobnet

Så snart du opretter “Mit CV” på Jobnet, bliver dine oplysninger synlige og søgbare for potentielle arbejdsgivere. Du logger på Jobnet.dk vha. dit MitID eller dit brugernavn og adgangskode.

Du skal huske løbende at opdatere Jobnet. På den måde sikrer du dig, at Min A-kasse og jobcenteret kan hjælpe dig på bedste måde.

Du skal huske at notere, hvilke job, du har søgt i ugens løb. Du har også mulighed for at notere hvilke job, du ønsker at søge. På den måde fungere det som en form for logbog, der giver både dig og os overblik over de stillinger, du har søgt og vil søge.

Opdater løbende din profil på Jobnet

Husk løbende at opdatere din profil, så potentielle arbejdsgivere kan se, hvilke sprog du taler, om du har kørekort, hvilke kernekompetencer du har, og om du fx har erfaring fra frivilligt arbejde, der kan være med til at opkvalificere dig.

Og husk, at vi i Min A-kasse altid står klar til at hjælpe dig i din jobsøgning hvad end, at du har brug for at afklare dine kompetencer eller at tænke kreativt i forhold til, hvor netop dine kompetencer også kan bruges.

Andre videoguides

Min A-kasses videoguides

I Min A-kasse udarbejder vi løbende videoguides til vores medlemmer.

Min A-kasses Youtube kanal, får du et samlet overblik over vores videoguides. Her vil du løbende finde nye videoer, hvor medarbejdere forklarer de komplekse dagpengeregler og kommer med gode råd til din jobsøgning. Her vil du også finde videoer af medlemmer, der fortæller, hvordan de har benyttet sig af hjælp og rådgivning fra Min A-kasses jobrådgivere og forsikringskonsulenter – og hvordan det har hjulpet dem i deres jobsøgning.

Har du brug for hjælp?

Du kan kontakte os på 70 12 37 82 eller ved at skrive til os på mail karriere@minakasse.dk.

Hvordan laver man et godt CV – Få tips og en CV skabelon

Har du brug for tips til at skrive et bedre CV? Så bør du læse med her. 

Bliv medlem af Min A-kasse for kun 506 kr./md.

Meld dig ind online eller på tlf. 70123782