Gratis online kurser

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2023 – 22:00
Slut: 27-09-2023 – 03:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Styrk og udvid dine kompetencer med vores gratis online kurser

Ønsker du at opkvalificere dig som et led i din jobsøgning eller at udvikle dine kompetencer inden for et bestemt område? Som medlem af Min A-kasse har du adgang til en række spændende, gratis online kurser om alt fra grafiske kompetencer, Excelark, jobsøgning på sociale medier, tegnsætning, sprog, projektstyring og meget mere.

Bliv en haj til grafiske præsentationer, videoredigering eller opsætning af tabeller

Vil du lære at lave flotte præsentationer og opsætninger, der imponerer ethvert publikum? Og kunne du tænke dig at blive klogere på, hvordan man egentlig laver de der tabeller i Excel? Så tag et af vores mange gratis online kurser i brugen af programmer som Adobe Premiere Pro, Microsoft Sway, Microsoft Word, Microsoft Excel og PowerPoint til Microsoft Forms. Til kurserne kan du lære at redigere videoer, forbedre dine evner inden for online præsentationer, udarbejde nyhedsbreve og meget andet.

Udvid dine karrieremuligheder med online kurser i LinkedIn, Facebook, digital jobsøgning og Jobnet

Har du styr på, hvordan du kan bruge LinkedIn og Facebook aktivt i din jobsøgning? Og ved du, hvordan du kommer i gang med den digitale jobsøgning? Tag et af vores hands-on online kurser, som hjælper dig med at komme i gang med at bruge LinkedIn, Facebook eller Jobnet.dk og viser dig, hvordan du kan bruge medierne til din egen fordel.

Bliv bedre til tysk og engelsk – og lær at sætte kommaerne de rigtige steder

Drømmer du om et job, hvor du skal bruge tyske eller engelske sprogkundskaber? Uanset om du er nybegynder eller har brug for at få opfrisket dine sprogkundskaber, kan du som medlem af Min A-kasse få adgang til en række gratis tysk- og engelskkurser på forskellige niveauer.

Har du derimod brug for at få helt styr på din tegnsætning, kan du også få hjælp til det. Hvad end din baggrund er, lover vi dig, at du vil få banket kommareglerne på plads, så du kan blive helt klar til at skrive de gode jobansøgninger.

Styrk dine evner med kurser inden for projektstyring, virksomhedsøkonomi og IT-sikkerhed

Ønsker du at udvide dine kompetencer inden for IT-sikkerhed eller virksomhedsøkonomi, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder blandt andet online kurser, der kan hjælpe dig i gang med at bruge projektstyringsværktøjer som Project Libre og Trello til at holde styr på og skabe overblik over samarbejdsprojekter og -opgaver med flere mennesker på tværs af afdelinger.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Uanset hvad din baggrund er, og hvor langt du er i din jobsøgning, har vi mange forskellige gratis online kurser, der kan hjælpe dig til at lande dit næste job. Hos Min A-kasse er vi til for at hjælpe dig. Opstår der tvivl undervejs, eller har du brug for et ekstra sæt øjne, er du derfor altid velkommen til at kontakte Min A-kasses job- og karriererådgivere, som kan hjælpe dig trygt og sikkert videre.

Kom i gang med vores gratis onlinekurser her.

Hvorfor skal jeg vælge Min A-kasse?

Bliv medlem af Min A-kasse for kun 506 kr./md.

Meld dig ind online eller på tlf. 70123782