Krænkende handlinger, mobning og seksuel chikane

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2023 – 22:00
Slut: 27-09-2023 – 03:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Både som arbejdsgiver og som medlemsorganisation tolererer Min A-kasse ikke krænkende handlinger, mobning eller seksuel chikane, og vi er straks parat til at handle, hvis en sådan situation skulle opstå.

Hvis du som medlem har oplevet krænkelser eller anden problematisk adfærd fra medarbejdere eller andre medlemmer, fx til møder eller workshops, skal du kontakte vores HR-chef på mail CHK@minakasse.dk.

Der er tale om krænkende handlinger, når en eller flere personer groft eller flere gange udsætter andre personer for adfærd, som af disse personer opfattes som nedværdigende. Det er uden betydning, om handlingerne er udtryk for ubetænksomhed eller et decideret ønske om at krænke. Det er personens oplevelse af de krænkende handlinger, der er central. Du kan således til enhver tid komme til os uanset om den krænkende handling var bevidst eller ej.

I Min A-kasse påtager vi os alle en aktiv rolle for at fremme en sund kultur, hvor både medarbejdere og medlemmer kan føle sig trygge og opleve respektfuld og ligeværdig adfærd.