Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2023 – 22:00
Slut: 27-09-2023 – 03:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Vil du have økonomisk sikkerhed og hjælp til at lande dit næste job?

Min A-kasse – din vej i job. Sådan lyder vores slogan – og det er der en grund til. Hvert år hjælper vi hundredevis af medlemmer i job. Vi kender arbejdsmarkedet og har fingeren på pulsen i forhold til udviklingen af jobmarkedet. Melder du dig ind i Min A-kasse, får du ikke kun økonomisk støtte. Du får også hjælp til at lande dit næste job. Vi kan hjælpe dig, uanset om du er ledig, nyuddannet eller ønsker at skifte job. Selvstændig eller ej.

“I Min A-kasse får du personlig betjening. Medarbejderne er professionelle, søde og har været gode til at hjælpe mig i min jobsøgning”

– Lars Christensen, medlem af Min A-kasse gennem mere end 10 år

En a-kasse med vokseværk og høj medlemstilfredshed 

Vi har i Min A-kasse en høj medlemstilfredshed blandt vores mere end 90.000 medlemmer. Samtidig er vi en a-kasse med vokseværk, der favner bredt. Vi har 120 dygtige medarbejdere, der er eksperter på hver deres område fordelt på ni kontorer over hele landet. Derfor kan du være sikker på, at du altid kan få fat i en kompetent medarbejder, uanset hvor i landet du bor. 

Hos os er du altid velkommen – også selvom du skifter job 

I Min A-kasse samarbejder vi med 15 forskellige faglige organisationer. Men faktisk kan du sikre dig vores lave pris og høje service, uanset hvilken branche du arbejder i. Vi er nemlig en tværfaglig a-kasse, hvilket betyder, at du ikke skal have et bestemt job eller taget en bestemt uddannelse for at være medlem. Vi glæder os til at hjælpe dig videre i karrieren.

Du kan se et udsnit af vores mange medlemsrettede tilbud herunder.

Som medlem af Min A-kasse har du mulighed for følgende:
Lønforsikring – hvis du vil sikre dig op til 80% af din løn

Læs om Min A-kasses attraktive lønforsikring.

Hjælp til dig, der har selvstændig virksomhed eller drømmer om det

Læs og bliv opdateret om reglerne for selvstændige og dagpenge.

Gratis e-bøger

Hos Min A-kasse har du adgang til en lang række gratis e-bøger, der hjælper dig videre i karrieren. Læs mere om vore mange, populære e-bøger her. 

Personlig jobrådgivning og karrierevejledning

Hvis du har brug for jobrådgivning og karrierevejledning fra en ekspert.

Bliv inspireret til Min A-kasses mange foredrag og workshops

Glæd dig til workshops og foredrag med både interne og eksterne eksperter.

Digitale jobsøgningsværktøjer

I samarbejde med MYRUP & NYHAUGE tilbyder vi en lang række digitale videoguides, der hjælper dil videre i karrieren

Gratis uddannelse med dagpenge

Som medlem af Min A-kasse har du mulighed for at deltage i en lang række gratis uddannelser. Læs mere om mulighederne for uddannelse med dagpenge her.

Bliv medlem af Min A-kasse for kun 506 kr./md.

Meld dig ind online eller på tlf. 70123782

Hvilke muligheder har jeg som ledig?

Føler du, at din jobsøgning er gået i stå? Og kunne du bruge noget inspiration til at komme videre? Her kan du møde Sune Rehhoff, der fortæller, hvilke muligheder han har benyttet sig af som ledig i Min A-kasse.

Medlem gennem 10 år: “Derfor har jeg valgt Min A-kasse”

I denne korte video, kan du møde en af Min A-kasses medlemmer, der her fortæller, hvorfor han er medlem af Min A-kasse og har været det i mere end 10 år. 

Hvorfor skal jeg vælge Min A-kasse?

Bliv medlem af Min A-kasse for kun 506 kr./md.

Meld dig ind online eller på tlf. 70123782