Danmarks billigste a-kasse for nyuddannede

Vi ved, at der nok er meget andet, du hellere vil bruge dine penge på end et a-kasse kontingent. Derfor gi’r vi dig Danmarks laveste pris — på kun 381 kr. de første 3 måneder eller så længe du er ledig i 2024.

Vi er i top på Trustpilot

“Min rådgiver lyttede til mine ord og vi lavede en realistisk plan ud fra mine kompetencer og udfordringer. Hun forsøgte ikke at få mig til at passe ind i en kasse og finde en standard løsning. Det er rigtig rart, hun ser det individuelle menneske.”

Laura, medlem af Min A-kasse

Få op til 16.694 kr. om måneden i dagpenge

Og meget mere…

✔ Rådgivning om ansøgning og CV.

✔ Attraktiv lønsikring for 45 kr. om måneden.

✔ Forberedelse til jobsamtaler.

✔ Ekspertviden på tværs af brancher fordelt i hele landet.

✔ Møder skræddersyet til din situation.

✔ Gratis workshops og foredrag om bla. stresshåndtering.

Online kurser til opkvalificering og kompetenceudvikling.

 

Læs mere

Hvad skal jeg med en a-kasse?

Du skal sikre dig selv op til 16. 694 kr. om måneden i dagpenge. Nogle gange kan det ta’ tid, før man finder det første job. Som medlem af Min A-kasse skal du ikke bekymre dig om din økonomi. Du kan søge job med ro i maven. Vi er dit økonomiske sikkerhedsnet, din sparringspartner, og din personlige guide i dagpengesystemet.

 

Bliv medlem i dag

“Jeg oplevede en meget lyttende og forstående rådgiver. En, som gik i dybden med mine ønsker og drømme, og som dernæst kunne give mig den nødvendige viden og vejledning til at finde en vej dertil. Meget behagelig oplevelse”

Nanna, medlem af Min A-kasse

Livet handler om andet end arbejde 

Som en moderne a-kasse ved vi godt, at der er mere i livet end arbejde. Vi ser derfor heller ikke bare vores medlemmer som fagpersoner men som mennesker. Og når vi skal rådgive om job, så kigger vi på alle dine kvaliteter og kvalifikationer. Vi rådgiver dig også gerne om at finde den rette balance mellem arbejdsliv og fritid — vi kalder det life/work-balance.

 

Skal jeg være medlem af en a-kasse for at få dagpenge?

Ja. For at modtage dagpenge skal du være medlem af en a-kasse. Er du ikke allerede medlem, er det vigtigt, at du melder dig ind senest 14 dage efter, du har afsluttet din sidste eksamen. På den måde sikrer du dig retten til at få dagpenge en måned efter, du har afsluttet din uddannelse.

Læs mere om dagpenge til nyuddannede.

Hvordan får jeg dagpenge?

For at få dagpenge skal du:

Læs mere om hvad du skal gøre som ledig.

Hvornår kan jeg få dagpenge?

Du kan få dagpenge dagen efter endt uddannelse, hvis du har været medlem af a-kassen i minimum et år inden endt uddannelse.

Du kan få dagpenge en måned efter endt uddannelse, hvis du har været medlem af a-kassen i mindre end et år.

Læs mere om øvrige krav, du skal opfylde for at få dagpenge.

Kan jeg få hjælp til min ansøgning og CV?

Som medlem hos os kan du altid få gode råd og vejledning i din jobsøgning. Vi kan hjælpe dig med at skrive en god og målrettet ansøgning og et godt CV, der får dig til samtale.

Læs mere om ansøgning og CV