24.199,-* om måneden til dig

Som medlem af Min A-kasse sikrer vi dig op til 24.199 kr. i dagpenge om måneden, og så kan du endda trække dit a-kassekontingent fra i skat. *Op til 24.199 kr.

Få 1000 kr. mere om måneden for 45 kr.

Vi er ikke alle sammen ens, og nogle har brug for lidt flere penge for at føle sig trygge. Derfor giver vi dig i Min A-kasse mulighed for at tegne en ekstra lønforsikring, så du stadig har råd til at være dig, hvis du bliver ledig. Dagpenge kan maksimalt udgøre 23.449 kr. pr. måned (2024). Men i samarbejde med Alka har vi udarbejdet en attraktiv lønforsikring, som sikrer dig en højere indtægt, hvis du mister dit job. Hvor højt det  ekstra månedlige beløb skal være, bestemmer du selv.

 

Læs mere om lønforsikring
Attraktiv lønsikring

Vi er også din a-kasse, hvis du en dag skifter karriere

Det er ok at skifte mening, og det er ikke alle, der laver det samme hele livet. Min A-kasse er ikke kun for dig med et specifikt job. Derfor kan du blive ved med at være medlem, hvis du en dag skifter spor. Og vi tilbyder dig også sparring og rådgivning, hvis du går med tanker om et karriereskift.

Kun for dig

Bare rolig, selvom vi er en a-kasse for alle, så har vi stadigvæk sat os grundigt ind i vores medlemmers brancher. Desuden samarbejder vi med lang række faglige organisationer, der anbefaler os som a-kasse. Og så har vi mere end 90 dygtige medarbejdere, der alle er eksperter på hver deres område fordelt på kontorer over hele landet. Så vi er altid tæt på dig.

Et helt rådgiver-team kun for dig

Bliver du ledig, får du støtte af et personligt job– og karriererådgiver-team. Sammen lægger vi en strategi for din jobsøgning. Vores fokus er, at du hurtigt skal videre i job, men ikke bare et hvilket som helst job. Vi tilbyder dig sparring på relevante ansøgninger, dit CV og på hvordan du kan forberede dig bedst muligt til jobsamtalen.

Som medlem kan du også deltage i uddannelsesmesser og foredrag — og du får adgang til en række jobsøgningskurser og rekrutteringsworkshops.

Bliv medlem