Vi koster dig ikke en krone, så længe du studerer

Som studerende er det gratis at være medlem af Min A-kasse. Og når du er er færdig med din uddannelse, sikrer vi dig op til 16.694 kr. om måneden i dagpenge.

Vi er i top på Trustpilot

“Jeg oplevede en meget lyttende og forstående rådgiver. En, som gik i dybden med mine ønsker og drømme, og som dernæst kunne give mig den nødvendige viden og vejledning til at finde en vej dertil. Meget behagelig oplevelse.”

Nanna, medlem af Min A-kasse

Gratis medlemskab for studerende

Gå ikke glip af fordelene ved et gratis studiemedlemskab

✔ Op til 16.694 kr. om måneden i dagpenge som nyuddannet.

✔ Skræddersyet personlig rådgivning til at lande dit første job.

✔ Gratis foredrag og workshops om alt fra forebyggelse af stress til jobsøgning på LinkedIn, og hvordan du skriver jobansøgninger, der får dig til samtale.

Bliv gratis studiemedlem

Få ro i maven under hele din studietid

Meld dig ind i dag og og sikre dig ret til dagpenge, når du er færdiguddannet. Som gratis studiemedlem af Min A-kasse kan du læne dig tilbage og og fokusere på dit studie – velvidende at du har et økonomisk sikkerhedsnet, hvis du en dag står uden job. Når tiden nærmer sig for, at du afslutter din uddannelser, tager vi kontakt til dig. 

 

Bliv medlem i dag
Det tager kun 2 minutter

“Min rådgiver lyttede til mine ord og vi lavede en realistisk plan ud fra mine kompetencer og udfordringer. Hun forsøgte ikke at få mig til at passe ind i en kasse og finde en standard løsning. Det er rigtig rart, hun ser det individuelle menneske”

Laura, medlem af Min A-kasse

Vi hjælper dig med at lande dit første job

Nogle gange kan det ta’ tid, før man finder sit første job. Derfor er det en god ide at være medlem af en a-kasse. Vi sikrer, at du kan modtage dagpenge — så skal du ikke bekymre dig om økonomien. Og så hjælper vi dig med, ikke bare at finde, men også lande dit første drømmejob.